lørdag den 11. januar 2014

Palæstinenseren

Øllens navn: Taybeh White Beer

Dato for smagning: 11.01.2014
Geografisk placering: Taybeh bryggeri lige udenfor Ramallah
Dom:

Den her øl er pisse-fucking-god. Og det ved de godt, dem der brygger den, for Taybeh er arabisk for 'delicious'. Og cirka alt er politisk i denne del af verdenen, inklusiv reklameslogans for øl: "Drink Palestinian" og "Taste the revolution". Heldigvis er smagen så god, at man ikke skal sidde og lade som om, og så i øvrigt drikke israelsk øl i smug. 

Jeg er så heldig at have smagt den flere gange - og både i Palæstina og Danmark, fordi jeg købte en øl med hjem til min ølelskende far. Vi blev enige om, at den er helt vildt god - især på en varm sommerdag inden en demonstrations mod ens besættelsesmagt... Mindre voldsomme begivenheder kan nok også gøre det. Og mor var da med på den vogn lidt af vejen: "den smager ikke dårligt" var hendes dom... ikke dårligt... nej det gør den godt nok ikke. Magen til underdrivelse!  

P.s. Ja jeg ville også have givet min far deres Dark Beer, men den gik i stykker i Tel Avivs lufthavn, da hele min bagage skulle tjekkes igennem for bomber. Der var virkelig dårlig stemning... Både før og efter den gik i stykker. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar