lørdag den 24. maj 2014

Hornbeer-katastrofen

Øllens navn: Barrel Porter og Ragnarok fra Hornbeer
Geografisk placering: Tap 1
Dato for smagning: 25.05.2014
Dom: 1 pil ned

Ja så skete det sgu igen. Men det er vel også statisktisk set på sin plads. Blandt alle disse specielle øl. At der også var nogle virkelig VIRELIG dårlige indimellem. Det skete bl.a. her ved Hornbeer. De laver vist ellers virkelig gode mainstream-øl. Men deres specialøl var lige lovlig specielle. 


Onkel Henrik satte følgende utroligt rammende ord på smagsoplevelsen: "Føj! Sure sokker. Nedgroede negle". Og resten af dommerpanelet bakkede op. Aske mente ligefrem, at det var den dårligste "øl" han nogensinde havde smagt. Og her tillader jeg mig altså at sætte 'øl' i citationstegn igen, for jeg tror sgu aldrig det har været øl altså. Det smagte måske lidt råddent faktisk. Kunne det bare være en fejl - og så har Hornbeer-folkene kørt en Kejserens Nye Klæder på de stakkels ølentusiaster?! Jeg synes det lyder sandsynligt. 


Til Hornbeers forsvar, står der i guidebogen, at de to øl var brygget under kategorien "Sure Jørgens Sure Hjørne". Det er bare ikke særlig konstruktivt af Sure Jørgen at lave den slags øl. Det blir man da kun i endnu dårligere humør af.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar