søndag den 20. juli 2014

Hampeøl på Christiania

Eva er helt ude i hampen
Øllens navn: Hampeøl
Geografisk placering: Christiania
Dato for smagning: 20.07.2014
Dom: 4

Sidste søndag eftermiddag sad jeg sammen med Eva på Christiania og nød en god grisset burger efter at have haft en dejlig dag i Amager Strandpark. Hertil fik vi en øl, som man for pokker SKAL have, når man er på Christiania: en hampeøl. 

Som Eva sagde, "den her øl er jo helt ude i hampen", og så grinte vi, fordi Eva er fra Rødding/Vejen, og derfor er så pissesjov :)  

Uanset hvad 'ud i hampen' egentlig betyder, så var vi enige om, at den skulle have en 4er. Det var egentlig ikke fordi den var så god som en 4er, for vi var enige om, at man faktisk ikke kunne tænke sig at drikke mange af den, men den var anderledes - man kunne smage, at der var hampeblomster i (som om vi ved hvordan de smager - men en form for blomstersmag, det fangede vi dog). Og det syntes vi alligevel gjorde, at den ikke bare var en Nå-Øl. 

Efter vi havde drukket ud, troppede Stonie og Tine op og var klar til noget så Vejen Pigerne-værdigt, som en Jonny Hefty og Jøden-koncert. Rockstarz-stemningen var i top.  

Øllens navn: Christianiaøl
Geografisk placering: Christiania
Dato for smagning: 20.07.2014
Dom: 3

Til koncerten drak vi øl - fordi det også er noget vi ynder at praktisere, os Vejen-piger. Og det blev en Christianiaøl, fordi det ligesom virkede til at passe så godt ind i stedet og stemningen. Desværre var vi ikke nær så store fans af Thy Pilsners Christianiaøl, som vi var af Jonny Hefty og Jødens musik.  

Og det var ærgerligt. Jeg er jo vild med økologiske øl - både konceptet bag og smagen. Men det her var altså en ligegyldig øl, hvor første tanke var, at man hellere ville have haft en anden. "Den smager øllet" var Stonies kommentar. Og jeg giver hende ret. Og uden en skør smag af fx blomster, så kommer Christianiaøllen ikke op på mere end en 3er. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar