lørdag den 26. juli 2014

Henning i Berlin

Øllens navn: Radler fra Henninger
Geografisk placering: en have i Berlin
Dato for smagning: 26.07.2014
Dom: 4

Det er altid dejligt at besøge Julie i Berlin. Og i guder hvor drak vi mange øl - dagen inden denne øl blev smagt. Men altså ikke på den måde, hvor man lige sidder og tager noter imens. Det er for stor en logistisk og mental udfordring at notere og rave samtidig. Så det blev først da vi sad i en park dagen efter, at ølanmeldelsen fandt sted. 

Vi havde ellers haft en FAIL dag. Men det er ikke noget nyt, for vi failer altid, når vi er sammen i Berlin. Og jeg har aldrig været i Berlin uden Julie. Om det så er busser, som vi tager i forkerte retninger - mad der ikke smager af noget - koncerter med danske bands som viser sig at være virkelig dårlige - besøg på turistattraktioner vi ikke kan finde eller som er lukkede - stalkere - eller i dagens anledning: da vi tog 20 km udenfor Berlin til en ø, som vi troede man kunne bade på, men hvor der i virkeligheden 'kun' var påfugle, vandbøfler, myg og geder. 

Radler fra Henninger var ikke en fail oplevelse. Konceptet bag Radler er åbenbart, at man tager 50% øl (i dette tilfælde: Henninger Export) og blander med 50% saft (her var det citron) og vupti! Så har man noget der smager lidt af Corona... Selve smagen var fin, og "lidt mere end nå", som Julie beskrev det. Men fordi Berlin var indhyllet i de der 30 graders varme, og vi havde de sidste rester af tømmermænd i kroppen, så gjorde den det godt. 

"Og så hedder den Henning!" <3 

1 kommentar:

  1. Haha Ida, jeg griner så meget af dine sjove beskrivelse. Du bist die Beste <3 Und Henning ist auch schön.

    SvarSlet