lørdag den 2. august 2014

En mis-fornøjet katte-øl


Øllens navn: Brew Cat Dark Ale
Geografisk placering: Signe og Adams altan
Dato for smagning: 02.08.2014
Dom: 3

Så blev det atter lørdag. Og folk er efterhånden vendt hjem fra deres ferier. Der er nogen der kan - mens andre bruger hele deres sommer på at arbejde. Heldigvis er jeg ikke bitter. Kun sarkastisk. 

Anne, Signe og jeg befandt os på Signes tagterrasse efter at have ventet 1½ time på at se faldskærmsudspringere lande på Peblinge Sø. De kom dog aldrig, så jeg kan ikke sige, om det var sejt.

Pludselig troppede Mette op, og havde med sig en spændende øl. En katteøl, som hun egentlig skulle have givet Hamster i tillykke-med-babyen-gave. Men vi fik glæden af at hun valgte at give ham en øl, som havde kostet mere end 12 kr. 

Af uanede årsager smagte den lidt af bandet Kandis. Og af utroskab.  Og selvom Mette ser lidt mis-fornøjet ud, så lyver billedet lidt, for hun syntes egentlig den var meget god - af en varm og mørk katteøl at være. Hun var mere til den end jeg var ihvertfald. Vi var dog enige om, at den ikke var særlig god til den sushi vi spiste. Det var jo ellers meget smukt -altså at drikke katte-øl til fiske-mad. Men det ellers sjove setup var ikke en succes ude i virkeligheden. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar