fredag den 5. september 2014

Med Mona i Manegen

Øllens navn: Ørsted Beer Dog
Geografisk placering: Cirkus Benneweis og Ørsteds Ølbar
Dato for smagning: 05.09.2014
Dom: 3

Hermed første ølblog fra et cirkustelt. 

For jeg har simpelthen været i tivoli (nej undskyld, i cirkus selvfølgelig). Tante Trine ringede sent torsdag aften, og tilbød noget, man ikke kan sige nej til: to billetter til Cirkus Benneweis i selskab med onkel Henrik og mine to fætre. Jeg slæbte Mona med, og udover at være de eneste, der ikke havde børn med, så var vi også fælles om ikke at have været i tivoli (nej, cirkus) i ca. 15 år. Efter showet var vi rørende enige om, at det havde været godt - men at der sagtens kunne gå 15 år, før vi skulle det igen. 

Det var altså noget sjovt noget, det der tivoli (okay, nu er det jo bare åndssvagt: cirkus!) Der var fx vildt lange køer til sodavand, popcorn, legetøj - og absolut ingen kø til baren. Opposite world! Og så kostede det forresten kun 50 kr. at få taget et billede ved siden af en kamel. Og det var halvtreds kroner! For et billede! (indsæt smiley med øjenbryn, der er løftet så højt, at det næsten er skræmmende så forargede de er).  

Ja, det er vores Transportminister
i et ægte klovnenummer
Nå men intet ondt ord om showet. Det var fremragende, og der var alt, hvad der skulle være: en klovn, russere i trapez, en jonglør, en linedanser - og de mere atypiske indsalg såsom en belgier med et iller-show og en meget lidt overbevisende kamel-tæmmer. Og et hundeshow! Og netop fordi der var et hundeshow (som i øvrigt ikke var synderlig godt), fik vi en Beer Dog på Ørsted Ølbar, hvor vi cyklede hen bagefter, for at mødes med Tine.  

Og her MÅ jeg knytte en kommentar, som (heller?!) ikke har noget med øl at gøre: Folk i København kan jo ikke finde ud af at køre på scooter. Hvad er det for noget, at man har en knallert 45, og så gudhjælpemig kører oppe på den propfyldte cykelsti?! Pisse! Irriterende! De fylder jo det hele. Og skal sgu da køre på vejen! Det skriger jo til himlen, at de aldrig har taget knallertkørekort og derfor ikke kender lovene! Vorherre bevares! 

Det var to hunde, der gik ind på en bar (indsæt selv joke)
Nå, tilbage til ølbloggen. Til mit meget åbenlyse spørgsmål om, hvorvidt øllen smagte af hund, var svaret, at det i så fald var en bitter hund. "Eller en våd hund" kom Tine ind fra højre. Som i: våd fra en tur i havet - ikke en sø eller et brusebad eller den slags. Og sammenlignet med hundeshowet i tivoli (nej cirkus for pokker!) syntes Mona, at øllen var bedst. By far. By far. Hun gav den en 3er. Fordi den narrede én, den forbistrede øl. Den duftede nemlig af Fynsk Forår (verdens bedste øl måske), men smagte bare overhovedet sådan. 

Mona: "Det er virkelig ikke den bedste øl, jeg har fået". Ingen kommentarer:

Send en kommentar