onsdag den 1. oktober 2014

Øl der selv tror den er champagne

Øllens navn: Bøgedal Hvede
Geografisk placering: Hjemme hos Safia
Dato for smagning: 01.10.2014
Dom: 5

Vi var til middag hos Safia, og Mads skulle stå for drikkevarerne. Han gik all in, og købte en øl fra Bøgedal, der kom i en champagneflaske med prop og det hele. Ja fint ska'et være, men ka' æ seler bære, spør' a bar?! 

Det kunne de, og den var skidegod. Men det skulle den fandme også være til 95 kr. og efter 'episoden i håndvasken' (åbningsseancen indebar bl.a., at proppen sprang af, hvorfor de dyre dråber brusede over, og Mads i ren og skær afmagt måtte stille øllen fra sig i håndvasken indtil den var færdig med at skabe sig). 

Rent smagsmæssigt var Safia og jeg først bare lettede over, at man ikke kunne smage den koriander, som åbenbart var i øllen. Phew! Hvorfor gør man overhovedet sådan noget?! Safias dom var, at hun ikke kunne drikke sig fuld i den, men hun syntes det var en god såkaldt 'nydelsesøl'. Der var Mads og jeg måske lidt mere på den vogn, hvor vi sagtens kunne drikke den direkte fra champagneflasken. Den var nemlig faktisk ligefrem udsøgt. 

Og det var så cirka her, hvor ideen til Mads' karriere som satirisk tegner blev påbegyndt, under temaet 'Folk med lange uddannelser, som ikke kan finde ud af simple ting'. Nedenfor er præsenteret et lille udsnit fra samlingen (og mine personlige favoritter): 

Særlig fødselsdagshilsen
                Ingen kommentarer:

Send en kommentar