lørdag den 17. januar 2015

Post-rave i cyberspace

Øllens navn: Campden Wit
Dato for smagning: 17. januar 2015
Geografisk placering: Campden, London
Dom: 5

Jeg besøgte Peter i London, og vi tog bl.a. en tur til Campden. Det er et sjovt område, altså. Fyldt med rebeller - og rave åbenbart. Vi endte ihvertfald i et spændende og lidt særligt sted, der hed Cyberdog, som var en decideret rave-butik i to etager, hvor alt var i technofarver, og hvor der selvfølgelig var både stroposkoplys og høj techno - og kø! Vi måtte seriøst vente på at dørmanden fik lukket nogle folk ud, før han kunne lade os komme ind. Det var tydeligvis et populært sted - og vi var ALT alt for gamle og ikke-rave-agtige til at forstå det og at være der. Peters sixpence brød sig i særdeleshed ikke om det. 

Så vi skyndte os ud igen, og drog straks til et sted, hvor vi faktisk passede ind. Vi gik derfor på pub, hvor vi drak øl og spillede Olsen. Jeg voldtabte, men begyndte trods alt ikke at græde eller noget... ;) Næste gang spiller vi UNO, har jeg bestemt.  

Vi fik en lokal hvedeøl. Den smagte virkelig dejligt, læskende og friskt, men fik alligevel kun en 5er, fordi den også var lidt ufarlig - den kunne godt have trængt til lidt rave faktisk. Medmindre det betyder, at der var narko i den - og det gør det jo egentlig nok...  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar