torsdag den 26. maj 2016

En ægte elefantøl

Øllens navn: Tusker Malt
Geografisk placering: Nairobi, Kenya
Dato for smagning: 25.05.2016
Dom: 3

Jeg var i Nairobi med min gode kollega Elisabeth til et FN-møde. Udover hotellet og FN-bygningen fik vi ikke set noget som helst af Nairobi. Og dog, der var selvfølgelig bilturen frem og tilbage, hvor vi så... trafikken... Det tog en evighed, og vi fik bl.a. tiden til at gå med at:
  1. Sove lidt – klokken var jo kun 7.15 da vi tog afsted…!
  2. Forberede sig lidt på dagens strabadser
  3. Skiftes til at nævne tilfældige danske drengenavne i kampen om at komme i tanke om, hvad Henrik Dahl hed til fornavn
  4. Udbryde ”sikke en BISSE” til en bil, der kørte lidt vildt – som så viste sig at være en ambulance (okay det var bare Elisabeth det her, og hun medgav da også, at det i så fald var okay, at den kørte lidt råddent)
  5. Tale om at vi nok trængte til en øl, når vi kom tilbage til hotellet om aftenen. 

Vi fik både fantastisk god og imponerende dårlig mad på hotellet – og dertil fik vi Tusker Malt, som er en klassisk Kenya-øl svarende til vores egen Carlsberg. Og ja selvfølgelig var der en elefant på mærkaten. Vi er jo i et vaskeægte safariland! 'Tusk' er engelsk for 'stødtand', så det hele gik jo op i en større enhed. Den var helt fin og frisk (modsat hvad vi i Danmark ellers forbinder elefantøl med) og rigtig god til Afrika, når der er sådan lidt støvet og varmt. Og netop i den støvede og varme ånd, blev Tusker serveret i et iskoldt glas. Som i: vi tager et glas og sætter i fryseren, indtil nogen bestiller en øl. Se dét er en god ide! Og lidt high class.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar