søndag den 5. oktober 2014

Vi tog en tuuuur til Rørvig

Eller tæt på Rørvig i hvert fald: vi tog en tur til Højby, hvor Hanne har købt et meget MEGET lækkert sommerhus. Prøv lige at være voksen. Så vi brugte fredag aften på at se Supernatural og drikke rødvin og lørdag på at være på loppemarked, gå en tur i downtown Nykøbing Sjælland og på at vade rundt på stranden. Og hvad passer til en sådan weekend med konstant hvilepuls og rendyrket awesomeness i et af Danmarks største sommerhusområder?! Øl fra Rørvig Bryghus!

Øllens navn: Rørvig Pilsner
Geografisk placering: Højby
Dato for smagning: 04.10.2014
Dom: Hanne: 3. Stine: 4

Vi drak pilsneren på terrassen mens solen var ved at gå ned. Hvem sagde idyl?! Den var ret god. Lidt vandet og meget mild i smagen. Og jeg kunne ikke tænke på andet end Lex & Klattens Rørvig-sang, så den hørte vi mens vi i øvrigt nød stilheden og den landlige idyl i udkantsdanmark. Den smagte faktisk meget som stemningen i sangen – om nyfunden homokærlighed. Tror jeg nok. Det er jeg jo i virkeligheden alt for heteroseksuel til at kunne udtale mig om. 

Hanne tænkte, at folk der ikke kunne lide øl, nok ville syntes den var drikkelig. Hun blev endda en anelse upassende, da hun kategoriserede den som: ”lidt af en børneøl”. Stine var lidt mere på den, men det krævede til gengæld også, at det var en sommeraften, når man drak den. Og at den var Stine-kold, som i virkeligheden betyder, at den er koldere end hvad de fleste af os andre dødelige synes er passende.


Øllens navn: Rørvig Mørk Special
Er det lige ren idyl hva?!
Geografisk placering: Hannes sommerhus i Højby
Dato for smagning: 04.10.14 - senere på aftenen, efter mørket er faldet på
Dom: Hanne: 4. Stine: 3 

Rørvig Mørk Special drak vi i sofaen, mens Sam og Dean ihærdigt prøvede at stoppe en dame, som havde lavet en forbandelse, som gav hende magt over en reaper, hvormed hun kunne holde sin ellers kræftsyge mand i live, og samtidig slippe af med abortforkæmpere og andre ukristne. Hun prøvede sågar at slå Dean ihjel, men lykkedes gudskelov for menneskeheden ikke med det. Phew! 

Mørk Special fra Rørvig Bryghus passede vildt godt der til. Den kunne beskrives som kraftig på en blid måde. Ifølge mærkaten var den god til kødretter og kraftige oste – men vi kan konstatere, at den også er fin til chips og dip. Hanne var mere til den her ’voksenøl’ end til pilsneren, men kunne ikke drikke en hel øl af den – ”medmindre man sad på en irish house”. Stine var mere til pilsneren, og erkendte at det gjorde hende til lidt af et barn i Hannes øjne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar