fredag den 30. januar 2015

Gyldne mænd og damer

Øllens navn: Guld Tuborg
Geografisk placering: alle vegne
Dato smagning: en lang årrække
Dom: fra 1-4 alt efter timingen - den er fin først på aftenen, men svær at få ned sidst på natten

Jeg har drukket Gyldne Damer af mange omgange, og man ved jo udmærket hvordan de smager, og altså hvad man går ind til. Men jeg synes alligevel den fortjener plads på bloggen. Hermed to af mine oplevelser med Gyldne Damer - indenfor en uge:
"Han er jo ikke ligefrem en Torben,
men han er en flot fyr"

1: På Kattens efter at Swindler var blevet aflyst på Escobar pga. beboerklager. Det var en flad følelse - nu var vi lige klar på at høre noget rockmusik. Og hvad gør man så? Man tager på Kattens og hører Hanne Boel fra jukeboxen gør man. Og drikker Gyldne Damer, fordi det er lidt kult og fordi alkoholprocenten lige er det højere.  


Damen og Kanden

2: På den nye restaurant Slider sammen med Julie og Nanna. Konceptet er enkelt og genialt: man køber 3 små burgere (for hvem gider kun smage én slags burger, når nu de smager så godt?!) Og så bliver der serveret Gyldne Damer til - i kander! You heard me. Fremragende. Nanna beskrev den som en blød dame, og hvis den skulle beskrives som en krop, så var det en lettere overvægtig en af slagsen. "Af en guldøl at være, er den rigtig god". 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar