lørdag den 9. juli 2016

Der er noget riv-rav-ruskende galt i Thy

Øllens navn: Cold Hawaii
Geografisk placering: Torvehallerne - ret langt fra Thy
Dato for smagning: 09.07.2016
Dom: 4

Mor og far var på besøg for at isolere min lejlighed. Udover at bruge deres ferie på den slags morsomheder (!!!) planlagde de et smut til Thy. Og hvor var det så heldigt, at der midt i isoleringen blev tid til et smut i Torvehallerne, og at der her var sat en ret stor bod op med Thys mange fristelser inkl. øl fra Thisted Bryghus. Og det var ikke Thypiske øl, de solgte (den fandt Rasmus på) :)

Vi fik smagt begge øl med navnet Cold Hawaii. De indeholdt ikke humle, sagde damen, men til gengæld lidt pudsige ting såsom citrus, havtorn og rav. Ja, rav! Og hvordan smager rav så?! Ja det ved vel kun ravsamlere, som er lidt for hurtige i deres 'er-det-nu-ægte-rav'-tjek på tænderne, hvor de måske får åbnet munden lidt for meget, og ender med rav i munden i stedet for på tænderne...?! Øllen med rav havde ihvertfald en flot rav-agtig farve. Så langt så godt.

Man trænger til øl, når man har isoleret ting hele
dagen. Faktisk trænger man til en øl til hver hånd
Begge øl smagte godt og friskt og anderledes på den gode måde! Far og jeg var mest til den med citrus, som var uden rav, men Rasmus - Ravsmus?! - var faktisk glad for ravsmagen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar