mandag den 11. august 2014

De Røde Baroner tager Down Under

Meget australske bøffer! 
Øllens navn: Samuel Adams Boston Ale
Geografisk placering: Stines baggård, Østerbro
Dato for smagning: 11.08.2014
Dom: 4

Vores madklub; De Røde Baroner (ja, det er en politisk reference) er et vidunderligt koncept: Vi vælger et land fra gang til gang og skiftes så til at lave forret, hovedret og dessert. Og vi er meget åbne for landevalgene, hvilket har resulteret i både akavede indtag af virkelig dårlig russisk løgsuppe, men samtidig åbnet vores øjne for lækre retter såsom Mississippi Mud Pie (amerikansk aften var klart et mindeværdigt højdepunkt).  

Til dette blogindlæg havde vi australsk tema, inspireret af at Stine har boet i Australien. Og selvfølgelige skulle vi grille. Menuen bestod af hotdogs med smeltet ost (win), burger med coleslaw (også win) og ristede skumfiduser (knap så win). Dertil var der øl, som godt nok ikke helt var australsk, men som blev solgt i Australien... Som I måske har regnet ud, stod jeg for desserten, og føler jeg bør retfærdiggøre, at det ikke var mit mest geniale påfund at troppe op med skumfiduser og øl. 
Er det lige smukt,
at der står Idaho i kapslen 

Boston Ale var hvad Hanne kaldte "en helt almindelig piller paller" aka. pilsner, og bedre end sådan en slavepilsner, og det fik den en lille 4er for. Den var ikke pissegod med skumfidus. Øldrikkeriet fik Stine til at tænke tilbage på tiden, da vi alle tre boede i Aalborg: "Vi fik ikke andet end fortyndet øl og Slots fra under sengen deroppe - seriøst, vi fik jo en liter fadøl for 18 kr. på Tiger i Jomfru Ane Gade". Hvis man ikke bare tog den nemme løsning, og gik 200 m. ned ad gaden til den evigt awesome og åbne Smedekro.  
  

Det var jo faktisk også i Aalborg, at Stine og jeg havde en ganske glimrende forretning kørende med at samle flasker - og endte med at kunne tage på restaurant for pengene og få tre-retters menu alene sponsoreret af pant. Dengang kunne man sgu finde ud af at spare og se værdi i selv ydmygende initiativer, så længe endemålet indebar noget med lækker mad. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar