lørdag den 31. januar 2015

Rundvisning på Nørrebro Bryghus

Præsten og tanken med 2000 l. øl
Jeg fik en rundvisning på Nørrebro Bryghus i fødselsdagsgave af Vejen-folkene. Det var en fremragende oplevelse, og vi fik lært så meget. Fx at der er minimum fire ingredienser i øl: humle, malt, gær og vand (det burde jeg måske allerede vide efter ca. et års ølblogning, men lad nu det ligge), at malten udleder en slags sukker, som gæren spiser og omdanner til alkohol, at over- og undergæring betyder hvad temperatur man bruger under gæringsprocessen og en masse andet sjovt. 

Vi fik lov til at smage, men som den tilstedeværende lytter jeg er, fik jeg ikke samtidig taget noter. Derfor ville en anmeldelse heller ikke være helt fair her dagen derpå. Dog er det sikkert, at vi fik en Princess Peach med gerskenpuré, en This Is Gonna Hurt Tomorrow (med en alkoholprocent på 8,8) og at vi skal derind om ca. 3 uger, når deres Konichiwa Bitches-øl er færdig. Alene pga. navnet. Vi var nogle skuffede bitches, da vi fandt ud af, at den ikke kunne smages endnu. 

Tak for gaven, venner. You know me so well. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar